afscheidsfeestje
Door: Iris
Blijf op de hoogte en volg Iris
16 Augustus 2008 | Nederland, Heerlen
Hier weer even een berichtje vanuit Heerlen nog steeds.
Het is de afgelopen week een drukke week geweest...Nog een paar dagen gewerkt en de laatste spulletjes gekocht..zoals een klamboe want alleen die had ik nog niet. En ja had ik die niet dan mocht ik van Marleen niet mee naar Paramaribo;).
Verder had ik gezellig met mijn moeder de boodschappen gedaan voor mijn "afscheidsfeestje" die zich giser heeft afgespeelt.
En eerlijk is eerlijk..ik besef het nog niet echt dat ik vanaf volgende week voor 4 maanden weg ga..het voelt nog steeds als een vakantie..Sta je daar..krijg je van die tranen trekkende kaarten en op dat moment doet het helemaal niks met je..maar dan de volgende dag als je de beruchte kaart nog eens leest..komen er toch een paar traantjes;) Maar ja hoort erbij toch?
Verder heb ik een kleine planning gemaakt voor deze week, zoals koffer inpakken..bij vrienden langs en ook nog 2 dagen werken..dus wederom druk druk druk. Dit zal dus mijn laatste berichtje zijn vanuit Nederland en ik zal jullie zeker op de hoogte houden van mijn avonturen in Paramaribo :D. Dus houd het maar in de gaten en iedereen die er gister waren...Bedankt voor de gezellige en geslaagde avond !!
Groetjes en een dikke kus van Iris
16 Augustus 2008 - 15:48
Marleen:
Bedankt voor deze eervolle vermelding :-) -
18 Augustus 2008 - 20:03
Luuk Mattaar:
Hallo Iris,
vanachter de computer wil ik jou een fijn en vooral leerzaam verblijf toewensen. Heel veel plezier en ik hoop in de toekomst jouw ervaringen te mogen horen.
Groetjes, je 'oude' meester en mentor Luuk -
19 Augustus 2008 - 10:17
Nellie:
Iris,ik wens je een hele leuke stage in Paramaribo
en geniet er maar van.
Ik zal je blijven volgen op deze site...
Dikke kus Nellie -
20 Augustus 2008 - 14:23
Peter Harmsen:
Veel success in Paramaribo, ben je niet bang voor al die enge beestjes daar? :-) -
20 Augustus 2008 - 17:14
Miriam:
Ha ha. Krijg je nu al moeite met het Nederlands? Je bent nog niet eens weg ;-)
Nog 3 dagen.... -
22 Augustus 2008 - 08:05
Joyce:
He Iris,
spannend he zo de laatste dag. heel veel plezier en geniet ervan!!! -
23 Augustus 2008 - 08:25
Ingrid:
Hoi Iris,
Als je dit leest ben je al daar, aangezien ik mijn berichtjes altijd te laat stuur. Ik hoop dat de reis goed is verlopen en geniet lekker de komende 4 maanden. Ik zal regelmatig een kijkje nemen naar je avonturen in Parimaribo. Dikke kus Ingrid x -
23 Augustus 2008 - 22:54
Mieke:
heey Iris
en ben je al daar ondertussen?? ik wens je heel veel succes met je stage! begin je ook 1 sept? kun je nu nog even genieten en de boel verkennen daar :) ik blijf je verhalen volgen! xx mieke -
24 Augustus 2008 - 06:26
(tante) Ingrid:
Hallo Iris,
Je bent er! Hopelijk heb je een goede reis gehad. Ben benieuwd naar je ervaringen tot nu toe!
Groetjes Ingrid