Iris is in Suriname
Door: Iris
Blijf op de hoogte en volg Iris
24 Augustus 2008 | Suriname, Paramaribo
Hier even een berichtje vanuit Paramaribo...Gisteren om half 1 vertrokken richting Paramaribo..het afscheid viel nog reuze mee, en Manuel en ik stapten met een gerust hart in het vliegtuig. Naar een aantal uurtjes in het vliegtuit gezeten te hebben, en lekker genoten van de maaltijden kwamen we aan in een zéér warm land..Suriname. Zodra ik uit het vliegtuig kwam kreeg ik echt een klap van de hitte en de luchtvochtigheid...Maar ja dat hoorde erbij en hebben er zin in !!
We moesten nog even gauw door de douane en toen kwam het volgende probleem..wachten op je koffer. Één tip..check als laatste in...dan heb je snel je koffer...nus was dat bij mij dus niet het geval, en had ondertussen al een keer een verkeerd koffer in mijn handen gehad. Maar na een half uurtje kwam dan toch echt mijn koffer te voorschijn.
De rid naar de Mozartstraat was echt indrukwekkend. Het was zo'n raar gevoel, als ik er aan dacht dat ik gewoon in een ander land ga wonen, waar het zo anders uitziet maar waar je gewoon lekker nederland kan praten..en de mensen langs de weg, lekker spontaan, zwaaien, lachen noem maar op. Maar goed ik heb natuurlijk nog niet echt iets mee gemaakt en dan zal het er waarschijnlijk ook héél anders uit zien, maar goed dat moeten we dan maar eerst ondervinden hé
Nou goed, ik ga er weer eens vandoor, even een broodje eten o 't vat, boodschappen doen, vanavond gaan we lekker Javaans eten..dus ik ben eens benieuwd. Teven koop ik straks een sim-kaart en ik laat jullie dan direcht mijn nieuwe telefoonnummer weten.
Alvast bedankt voor jullie lieve berichtjes en ik spreek jullie gauw.
Een hele dikke kus voor iedereen !!!
-xxx- Iris
25 Augustus 2008 - 06:59
Miriam:
He zusje, goed om te horen dat alles goed is verlopen. Ik mail je straks. Dikke x -
25 Augustus 2008 - 21:10
Patricia:
Hoi Isje,
Jammer dat we je niet meer gezien hebben. Veel plezier in Suriname! XXX
Patje, Indy en Noe -
26 Augustus 2008 - 09:27
Nic:
He Iris,
Geniet nog lekker van je weekje vrij. Ik hoorde van Mir dat je al lekker gegeten hebt en geshopt..... Nog geen dag daar en al shoppen. Niet te geloven. Grapje. We bellen snel. Dikke kus en een knuffel van Lieke -
26 Augustus 2008 - 10:02
Monique:
He irisje fijn om te lezen dat alles goed met je gaat. Hier helaas niet zo goed. Met Noëlle gaat het namelijk opeens niet goed en nu is bij mij het emmertje ook overgelopen. Maar goed ook hier komen we wel uit.Gelukkig is René heel lief voor ons! Ik zou zeggen tot snel ik zorg dat ik op de hoogte blijf van je avontuur. dikke kus van ons 3-tjes -
26 Augustus 2008 - 11:12
Pitbull:
hey iris,
hop dat je een hele fijne tijd tegenmoet gaat, het begin is er .
groetjes van de necgoalie
27 Augustus 2008 - 15:18
Agnes :
Vanaf het forum op waarbenjij.nu kwam ik op jouw site terecht. Ik zag namelijk dat je aan de Mozartstraat woont! Ik kom 24 september samen met een klasgenoot aan in Paramaribo en verblijf ook aan de Mozartstraat! Dus wie weet tot ziens;)
Groetjes, Agnes -
27 Augustus 2008 - 17:28
Philomena:
Heeey Iris
Helaas heb ik niets van je afscheidsfeestje meegekregen ;-( Dus wil ik je via deze weg super veel succes wensen....En dat je naast al het serieuze werk...ook lekker een hoop andere dingen mag beleven...Ik weet niet meer precies wanneer je terug komt...Want ik ben vanaf 5 januari weg...En anders zie of spreek ik je nog tussendoor...!!
Heel veel groetjes
Liefs,
Philomena -
27 Augustus 2008 - 18:05
Angelika:
he poepie zie t nu pas hoop dat je t er erg naar je zin hebt en wat zullen we je hier missen xxxx angelika -
28 Augustus 2008 - 09:16
Cindy:
Iris heeft veel plezier in Paramaribo en ik check regelmatig je site!!!
Liefs Cin xxx -
29 Augustus 2008 - 12:00
Ingrid:
He Iris,
Blij dat je goed bent aangekomen. Leuk om je verhaaltje te lezen,
vooral als je even niks te doen hebt op het werk.
Volgende keer mag het nog het wat langer zijn,
dus je moet wat meer gaan meemaken daar.
Dikke kus -
01 September 2008 - 13:10
Monique En Henri:
Hee iris lees dat het goed gaat met je. Leuk die site kunnen we af en toe eens kijken hoe met je gaat. geniet er maar van en werk ze. x van gen hey -
01 September 2008 - 16:17
Anoek:
Iris!
Gelukkig dat alles goed is gegaan! Ben benieuwd naar verdere spannende verhalen ;)
Have Fun!
Xxx